Nyårslöften 2014

Gott nytt år på er! Nu är det faktiskt 2014!
 
Här kommer några av mina nyårslöften/mål för 2014. De flesta av dessa mål gör jag redan men det är saker jag ska fortsätta med och tänka på lite extra. Det är heller inte direkt att sluta äta godis eller träna minst 5 gånger i veckan utan mer mål för att jag ska må bra och vara glad.
Det här är inte alla men det är dom jag kan och vill dela med mig av.
 
-Jag ska våga. Våga vara mig själv, säga vd jag vill, ha på mig vad jag vill, säga i från, gå emot strömmen osv. Våga göra saker jag vill och som jag tycker är rätt även om det är läskigt.
 
 -Jag ska bara ha personer nära mig som jag mår bra av. Jag kan såklart inte ändra på att någon jag inte gillar går i samma klass eller nåt sånt, men dom som verkligen är nära inpå. Dom jag litar på och snackar med, kompisar jag är med och sånt. Sådana som jag blir mer ledsen än glad av ska jag inte ha så nära.
 
-Jag ska göra mitt bästa på alla lektioner, läxor och prov men INTE ha nån betygsstress. Är jag inte nöjd med betyg och tycker at jag kan/ förtjänar bättre ska jag använda det till att visa mer vad jag kan, inte vara ledsen över det.
 
-Jag ska göra bloggen bättre. Mer uppdatering, bättre inlägg och bilder och mer varierande inlägg.
 
Kram och ha det bra 2014!